HET REORGANISATIE BUREAU

Advocaat – Reorganisatie Specialist – Interim

Achter dit bureau zit ik: Annette de Groot. Advocaat met ruim 16 jaar ervaring in het arbeidsrecht. En gespecialiseerd in het begeleiden van reorganisaties.

Reorganiseren is een aparte tak van sport, waar veel bij komt kijken. Zeker als de wijzigingen in de organisatie gevolgen hebben voor het personeel.

Word je geconfronteerd met een reorganisatie?

Of zijn er wijzigingen op je werk? Die kunnen vergaande gevolgen hebben voor je dienstverband. Zie het overzicht van veelvoorkomende redenen voor werkgevers om een reorganisatie door te voeren.

Vragen die je kunt hebben:

Moet ik meewerken aan een teruggang in salaris? Ben ik terecht voor ontslag geselecteerd? Of moet mijn collega vertrekken? Heb ik recht op herplaatsing? Heeft mijn werkgever zich wel aan de spelregels gehouden? En hoe zit het met mijn WW-uitkering?

Dit soort vragen beantwoord ik voor je. En alle andere vragen. Of het nu gaat om het OR-traject, de ontslagprocedure, onderhandelingen over een vertrekregeling, of over het afspiegelingsbeginsel. Ik help je bij al deze aspecten verder. Ook als je al een conflict hebt met de werkgever of zelfs al een lopende rechtszaak.

Het Reorganisatie Bureau helpt.

De juridische spelregels leg ik op een heldere manier uit. Duidelijk advies, zodat je weet waar je aan toe bent. En een plan van aanpak, zodat je weet hoe je verder komt.

Heb je bijvoorbeeld een ontslag aanzegging ontvangen of ligt er een ontslagaanvraag bij het UWV of ontbindingsverzoek bij de rechter? Dan ga ik samen met jou het gevecht voor je aan. Voor het behoud van je baan.

Wil je wellicht vertrekken? Dan gaan we voor de beste ontslagregeling.
Ik onderhandel op het scherpst van de snede en haal het onderste voor je uit de kan. Zodat je krijgt waar je recht op hebt en meer.

Ik help je ook als je geconfronteerd wordt met een functiewijziging, herplaatsing, verhuizing of andere ongewenste aanpassing van arbeidsvoorwaarden.

Waarom Het Reorganisatie Bureau?

Omdat je kunt vertrouwen op mijn specialistische kennis en ruime ervaring met reorganisaties en bedrijfseconomisch ontslag. Het bureau onderscheidt zich door het snel, informeel en praktisch overbrengen van die kennis. Begeleiding door en advies van een ervaren advocaat, maar dan laagdrempelig en in begrijpelijke taal. Ik ben betrokken en ik begrijp de emoties achter een zaak.

Daarnaast ben ik transparant en helder over de kosten. Voor werknemers geldt bovendien een verlaagd tarief.

Soms betaalt de werkgever een deel van de kosten. Is jou dat niet aangeboden? Dan is het verstandig om daar naar te vragen. Ik kan je daar bij helpen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over de advocaat achter het bureau?

Checklist met stappenplan

Wil je een beeld krijgen bij wat er komt kijken bij een reorganisatie?
En nagaan of jouw werkgever wel aan alle onderdelen van het proces aandacht heeft besteed?

Ontvang de gratis checklist

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Algemene arbeidsrecht vragen?
Ga naar HetArbeidsrechtBureau.nl

Veel vragen hebben wij beantwoord
Naam *
Fill out this field
Email adres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht
Fill out this field
Postadres

Sophialaan 33
1075 BL Amsterdam

Telefoon

06-41262746

E-mail

info@HetReorganisatieBureau.nl

Menu