Reviews

Advocaat – Reorganisatie Specialist – Interim

Bekijk de ervaringen van anderen bij de inschakeling van het bureau.

Het is nooit leuk als je in een arbeidsconflict terecht komt. Vooral als je zelf de beste intenties hebt er met het volste vertrouwen ingaat en daar misbruik van wordt gemaakt. Gelukkig kon Annette mij hierin de support leveren die ik nodig had. Realistisch, eerlijk en persoonlijk, precies wat je nodig hebt als je onder druk staat.

Fleur Vet

The Force Factory

Toen ik werd opgebeld dat ik direct naar het werk moest komen voor een hoor-wederhoor gesprek, heb ik meteen Annette gebeld voor advies. Zij heeft naar mij geluisterd en mij gerust gesteld, heel fijn tijdens zo’n emotioneel proces. Ook zorgde zij ervoor dat mijn kant van de zaak goed werd belicht. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat een rotsituatie is omgezet in iets positiefs. Ik had wel gehoopt maar nooit verwacht dat dit zo voor mij zou uitpakken. Ik ben blij dat ik uiteindelijk voor Annette heb gekozen en niet voor het juridische advies van mijn rechtsbijstandsverzekering.

Ervaringen van anderen

S. Ouwehand

When I started the freelance journey as an independent system integration & API specialist, my ex-employer deliberately withheld the job reference. As a result, the first client assignment could not start properly. After countless attempts to resolve it with the ex-employer directly and in good faith, I still failed. Therefore, I turned to Annette for help. The experience with her was pleasant and the conflict resolved in a timely manner. Within 2 weeks, I received the needed reference and was able to proceed with the client assignment. I highly appreciate the professionalism and dedication Annette has shown. Not only she has delivered legal assistance in good quality, but also she cares about client’s concern, find ways for cost saving. Thank you, Annette.

Ervaringen van anderen

Kevin Wang

Ik heb Annette leren kennen als een echte professional, die altijd voor het beste resultaat voor haar cliënten gaat.

Ervaringen van anderen

Maurice Hoek

Ik heb bijna 8 jaar bij mijn toenmalige werkgever gewerkt. Ik kwam op een punt dat ik voelde dat ik niet meer op mijn plek zat en er vanuit mijn werkgever geen toekomstperspectief geboden kon worden. Kortom we zaten ‘vast’. Hierover zijn gesprekken geweest met mijn werkgever. Annette heeft mij daarbij vanaf het begin geweldig, professioneel maar ook persoonlijk begeleid. Zij werkt snel en accuraat! Annette neemt echt de tijd om naar je wensen te luisteren, dit gepaard met haar kennis over je recht als werknemer heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi resultaat. Ik ben haar ontzettend dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden! Nogmaals dank Annette!

Ervaringen van anderen

Kirsten van Agtmaal

Ik ben tijdens ziekte plotseling ontslagen bij een bedrijf waar ik al een aantal jaar werkzaam was.

In mijn zoektocht naar een goede advocaat kreeg ik een aantal namen door, waaronder Annette. Zij was de enige die naast juridische feiten ook opmerkte hoe vervelend de situatie was en vroeg naar hoe het met mij ging. Haar persoonlijke benadering en betrokkenheid maakte dat ik voor Annette koos. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad.

Ik heb Annette ervaren als iemand die volledige aandacht voor jouw zaak heeft, nauwkeurig te werk gaat en snel kan schakelen. Een conflict met je werkgever is slopender dan je vooraf denkt. Toen ik het op wilde geven overtuigde Annette mij om door te zetten. Ze heeft het onderste uit de kan gehaald en is naast advocate ook een steun geweest in het gehele proces. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Ervaringen van anderen

J.K.

Helaas kwam ik met mijn vorige werkgever in een onwerkbare situatie terecht.

Annet heeft mij onwijs goed geholpen met de vaststellingsovereenkomst. Een spannende periode in mijn leven waarbij ik Annet als vraagbaak had. Dit gaf een heel fijn gevoel en daardoor is de vaststellingsovereenkomst positief voor alle partijen geworden. Ik heb de samenwerking met Annet als heel prettig ervaren. Ze heeft moeilijke juridische termen helder uitgelegd en neemt echt de tijd voor je en verliest nooit jouw belangen uit het oog. Ze is niet te beroerd om alles nog een keertje extra uit te leggen. Uiteraard hoop ik dat ik niet meer in eenzelfde situatie terecht kom, maar mocht dat wel het geval zijn dan zou ik graag weer Annet aan mijn zijde hebben.

Ervaringen van anderen

Sandra de Ruijter

Mijn contract bij mijn ex-werkgever werd niet verlengd en ik kreeg dat 2 dagen voor de einddatum te horen. Hierdoor had ik zo goed als geen tijd om een andere baan te zoeken. Annette heeft mij perfect bijgestaan in deze tijd en het juridisch voor mij uitgezocht en opgelost. Door haar hulp en expertise hebben we het voor elkaar gekregen dat mijn vorige werkgever alsnog een extra maandsalaris uitbetaalde. Ben erg vriendelijk ontvangen en bijgestaan. Ik zou haar zeker weten aanrader bij een ieder die een juridisch conflict heeft met zijn/haar werkgever!

Ervaringen van anderen

Kelly van Halm

Menu